naar inhoud

Klavertje vier Run

Klavertjevierrun voor de Warmste Week

Klavertje vier run voor de warmste week
 


Kom meewandelen of lopen tijdens de klavertje vier run, een sponsorloop tegen kansarmoede. 
 


We organiseren op vrijdag 25 november een sponsorloop voor het goede doel. Dit gebeurt tijdens de schooluren zodat alle leerlingen kunnen deelnemen, maar we roepen ook de ouders en sympathisanten op om mee te lopen of te wandelen. Dit is een actie voor de Warmte Week 2022. Zo willen we ons steentje bijdragen tegen kansarmoede. 

Waar en wanneer

Onze actie gaat door op vrijdag 25 november in onze school in Beerst (bij OC Beerst, Hendrik Consciencestraat 7). Het startschot wordt gegeven om 14.00 u en er kan gelopen en gewandeld worden tot 17.00 u. We stippelden een toertje uit van 1,2 km. We dagen iedereen uit om 10 km te wandelen of te lopen, maar dit kan in verschillende vormen: 

  • Eén persoon wandelt of loopt 10 kilometer; 
  • Je kan afwisselen tussen wandelen en lopen; 
  • Er kunnen twee mensen samen wandelen of lopen en samen 10 kilometer afleggen. 

Supporteren aan de zijkant 


Wil je sponseren zonder fysieke inspanning? Naast het parcours staat er ook een bar en een eetstand. Vanaf 16.00 u kan er dus ook iets gedronken of gegeten worden en kan je de sfeer komen opsnuiven. 


 
Hoe moet je inschrijven? 


Om deel te nemen aan de Klavertjevierrun kan je als ouder of sympathisant vooraf inschrijven of de dag zelf. Vooraf schrijf je in via volgend formulier: https://forms.office.com/r/NsSnzHrsuM   
Bij het inschrijven laat je ook weten hoeveel sponsoring je verzamelde voor jouw inspanning. 
 
 


Wie is de organisator? 


GBS-klavertje vier bestaat uit vier scholen; een afdeling in Esen, Beerst, Keiem en Leke. Met het team delen we één visie en werken we samen ons pedagogisch beleid uit. Ook de leerlingen van de verschillende afdelingen leren elkaar kennen. Zo organiseren we gezamenlijke activiteiten doorheen het schooljaar, zoals de wandeldag of de naschoolse sport. 

Maar om de drie jaar organiseren we ook graag een overkoepelende activiteit waarbij we ouders willen betrekken. Na twee coronajaren wilden we in 2022 groots uitpakken met deze activiteit. 
 
Met onze actie willen we warmte verspreiden over onze schoolmuren heen. We heten iedereen van harte welkom om mee te sporten. 
 

Voorbereiding op school 


Op school werd tijdens de eerste LO-lessen vooral gelopen door de leerlingen. Ze kregen een trainingsschema om na 10 weken 5 kilometer te lopen. We delen het loopschema ook met onze ouders. Zo kunnen de ouders samen met hun kinderen verder trainen thuis. 

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Contacteer de directie met al uw vragen. 
0475 78 21 19 (Anneleen), 0472 18 42 57 (Manjana) of bureel@gbsdiksmuide.be